foto1.jpg foto2.jpg foto3.jpg

Goese Mixed Hockey Club

De mooiste hockeyclub van Zeeland

 

Six-a-Side

Six-a-Side: Recreatief hockey voor volwassenen

Wat is het?
Hockey voor iedereen die lekker iedere week wil trainen, maar niet de verplichting wil van iedere week een wedstrijd. Gericht op een kleiner veld voor 6-tegen-6, vandaar de naam: six-a-side.

Voor wie?
Voor iedereen vanaf 18 jaar, die ooit of nog nooit gehockeyd heeft. Heb je 'vroeger' gehockeyd en zou je graag weer eens een stick oppakken? Heb je altijd al een keer willen hockeyen maar het nog nooit geprobeerd? Zie je je kind er veel plezier in hebben en zou je dat ook wel eens willen proberen? Of wil je gewoon op een leuke manier en samen met anderen aan je conditie werken? Six-a-side is er voor iedereen.

Verwachtingen?
Je krijgt alleen te maken met de goede dingen van hockey. Dus lekker samen hockeyen op ongedwongen wijze. 6 tegen 6 op een half veld. Iedereen op zijn/haar niveau. Serieus aan de slag met je conditie. Zonder blessures! Trainingen bestaan meestal uit een goede warming-up, gevolgd door technische oefeningen en meestal afgesloten met een klein onderling wedstrijdje.

Geen competitie?
Iedereen die wil trainen is welkom. Daarnaast organiseren we regelmatig een Six-a-Side competitiemiddag of is er een recreatief hockeytoernooi. Deze zullen dan worden gecommuniceerd in de Agenda.

Wat heb je nodig?
Een stick, een bitje en sportschoenen. That's all!
Eventueel kun je een stick de eerste twee keer op de club lenen, en bitjes zijn al voor ca. 5 euro bij elke reguliere sportzaak te verkrijgen.


Kosten
Je kunt eerst twee keer gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Wil je blijven trainen en spelen, dan is de contributie € 115,- per seizoen.

Wat krijg ik daar dan voor?
  • Iedere week op dinsdagavond lekker trainen van 19.45 – 21.00 uur.
  • Begeleiding van een ervaren trainer;
  • Eens in 6-8 weken proberen we een Six-a-Side wedstrijdmiddag of toernooi te organiseren (deelname niet verplicht);
  • Veel plezier, want dat staat voorop!
Meer informatie kun je opvragen bij   Etienne Verhoef (06-30244692) of via [email protected]

Aanmelden kan ook via [email protected].

In de winter
Wij trainen de hele winter door. Op dinsdagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur. Wil je voor de eerste keer meedoen, bel even of kom gewoon langs! 

Als het veld niet bespeelbaar is, dan melden we dit via de website en in de Lisa-app. 

Contact

Adres
Sportpark Het Schenge
Geldeloozepad 5i
4463AJ

Postadres
Zonnebloemstraat 32
4461PL, Goes
KvK 22032239

Sponsoren