foto1.jpg foto2.jpg foto3.jpg

Goese Mixed Hockey Club

De mooiste hockeyclub van Zeeland

 

LISA app info

LISA is een bedrijf in Almere en levert een geïntegreerd ledeninformatiesysteem voor sportverenigingen en -bonden. Alle relevante informatie wordt via eenvoudige webbased software ontsloten naar mobiele applicaties, websites, narrowcasting en push/sms-messaging. Met LISA maakt de vereniging en/of de bond een grote slag in efficiency en creëert zij een uniek informatie- en communicatieplatform voor haar doelgroepen, inclusief sponsors.

GMHC en de bond maken gebruik van LISA. Voor leden en ouders is de meest zichtbare en bruikbare applicatie van LISA de LISA App, te downloaden via de Apple App Store of Google Play Store. Op deze app kunt u alle belangrijke en actuele informatie over de club en het team terugvinden:

-          Actuele nieuwsberichten

-          Een persoonlijke agenda met trainingstijden en wedstrijden, inclusief rijschema’s, adresgegevens en routebeschrijvingen met links naar Google Maps.

-          Clubinformatie

-          Teaminformatie

-          Competitieschema’s, uitslagen en standen

-          Informatie over alle hockeyclubs in Nederland

-          Het digitaal wedstrijd formulier (DWF)

-          Toernooien

-          Regelen van oefenwedstrijden

-          Beoordelingen voor/door coaches

-          Etc.

Het is niet alleen handig, maar simpelweg noodzakelijk om de app op je smartphone te installeren. Je krijgt er namelijk ook informatie op door over afgelastingen van trainingen of wedstrijden én je hebt het nodig om het DWF te kunnen invullen. 

Contact

Adres
Sportpark Het Schenge
Geldeloozepad 5i
4463AJ

Postadres
Zonnebloemstraat 32
4461PL, Goes
KvK 22032239

Sponsoren