foto1.jpg foto2.jpg foto3.jpg

Goese Mixed Hockey Club

De mooiste hockeyclub van Zeeland

 
Terug

registreren bij bezoek aan de club

Nieuws afbeelding 25-8
De corona maatregelen hebben consequenties voor iedere vereniging en dus ook voor GMHC Hockeygoes. We zetten ze op een rijtje, waarvan de verplichte registratie ook een belangrijke nieuwe wijziging is.

Algemeen
De algemene regels blijven uiteraard ook op onze club van toepassing: houd anderhalve meter afstand, nies/hoest in je elleboog en roep/schreeuw niet, was regelmatig je handen. In het clubhuis mogen maximaal 30 mensen aanwezig zijn, mits deze zich kunnen houden aan de 1,5 meter afstand. Buiten het clubhuis gelden qua aantallen geen beperking door de verplichte registratieplicht (met gezondheidscheck),  
Op onze club is iedereen welkom, mits zij zich houden aan de richtlijnen zoals die gelden op ons complex.

Registratie via QR code
Vanaf aankomend weekend zal iedereen zich moeten registreren die bij ons op het complex is/komt. Dit registreren kan via de QR-code op de posters die overal hangen.
Of door je direct aan te melden op de website: www.hockeygoes.nl/registratie 
Na een korte gezondheidscheck via het beantwoorden van vijf vragen, word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer achter te laten. Zonder deze registratie is het verboden om het complex te betreden. Registratie geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, dus hockeyers, toeschouwers, vrijwilligers, echt iedereen. We kunnen hierop geen uitzonderingen maken. Let op: je registreert jezelf voor de betreffende dag en tijd. Elke andere dag/tijd moet je jezelf dan wel opnieuw even registreren.
Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie het incheckscherm als hierom gevraagd wordt door vrijwilligers van GMHC Hockeygoes. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking!
Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij hebben voor verwerking van deze gegevens een overeenkomst met LISA Hockey B.V Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (conform de richtlijnen van de overheid).

Looproutes
Om de 1,5 meter-regel en 'druk verkeer' te kunnen reguleren, zijn op de club en ín het clubhuis looproutes aangegeven. Let hierop en volg deze. 

Langs de lijn
Ook langs de velden gelden de algemene afstandsregels. Personen die tot één huishouden/gezin behoren hoeven onderling geen anderhalve meter afstand te houden en mogen naast elkaar staan langs de lijn. Voor alle anderen geldt 1,5 meter afstand op de tribune en langs de lijn.

Uitzonderingen
- Jongeren tot en met 17 jaar hoeven onderling geen anderhalve meter afstand te houden;
- Kinderen tot en met 12 jaar hoeven daarnaast geen anderhalve meter afstand te houden tot anderen;
- Personen die tot één huishouden/gezin behoren hoeven onderling geen anderhalve meter afstand te houden.
 

Mogen we met elkaar in de auto stappen naar uitwedstrijden?
Het advies is om vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen wanneer personen van buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaan en/of bij uitwedstrijden. Spreek dit goed af binnen je eigen team
 
Kleedkamers/clubhuis
De kleedkamers en 't clubhuis zijn tot nader order dicht bij trainingen. Kom omgekleed naar de club en douche thuis. Op wedstrijddagen is het clubhuis geopend op manier van een afhaal-buffet. Volg altijd de aanwijzingen van onze vrijwilligers op.

Tot slot
Naleven van deze regels kunnen wij (bestuur en vrijwilligers) niet alleen doen. Spreek elkaar aan en vooral: neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden. Gebruik je gezonde verstand! Ook al schat je de kans dat er via jou besmettingen plaatsvinden misschien "klein” in, de gevolgen kunnen zeer groot zijn. Het zou kunnen betekenen dat we alsnog niet kunnen hockeyen dit seizoen. We moeten het met z’n allen doen!

Wij wensen jullie een plezierig, veilig en sportief seizoen!

PS: Let op, afhankelijk van de ontwikkeling van het virus kunnen de maatregelen in de komende periodes nog worden aangepast! Houd de website/app en social media in de gaten.
Bijlage

Contact

Adres
Sportpark Het Schenge
Geldeloozepad 5d
4463 AD Goes

Postadres
Westhavendijk 70
4475AE, Wilhelminadorp

Sponsoren