foto1.jpg foto2.jpg foto3.jpg

Goese Mixed Hockey Club

De mooiste hockeyclub van Zeeland

 
Terug

Leuk hockeykamp in Goes in grote vakantie!

Nieuws afbeelding 6-6
Het leukste Hockeykamp van Nederland komt weer op GMHC Goes!
Op 22-24 juli organiseert Matchplay wederom een 3-daagse hockeykamp-ervaring om nooit meer te vergeten, en dat op onze eigen club!! 
Toptrainingen in kleine groepen op je eigen niveau, leuke recreatieve activiteiten in de middag EN er komt een Hoofdklasse-speler en/of Jong Oranje-speler langs voor een te gekke clinic. Daarnaast ontvang je het originele Matchplay Hockeykamp T-shirt en hebben we elke dag een gezonde uitgebreide lunch. Kortom dit wil je niet missen!

Hockey en Fun 5-8 jaar  Hockey en Fun 9-13 jaar 

Tijdens het kamp word je ingedeeld op leeftijd, we maken onderscheid tussen de jongste jeugd (5-8 jaar) en oudere jeugd (9-13 jaar). Je traint in kleine groepen op je eigen niveau. We gaan je slagsnelheid meten, de uitdaging aan met de hockey-estafettes, verbeteren we de technische vaardigheden en krijgen tips en tricks van een Topspeler uit de Hoofdklasse! Daarnaast spelen we knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena en misschien win jij met je team wel het afsluitend toernooi! Het intensieve hockeyprogramma wordt afgewisseld met een uniek uitdagend recreatieprogramma, maar dat houden we nog even geheim… Het programma duurt van 09.30 tot 17.00.

Kijk op: www.minikamp.nl voor meer informatie en schrijf je snel in!

 

Contact

Adres
Sportpark Het Schenge
Geldeloozepad 5d
4463 AD Goes

Postadres
Westhavendijk 70
4475AE, Wilhelminadorp

Sponsoren